Meteen naar de inhoud

Individuele routes met izi of walkofdoubts.com

Voor de individuele muziekwandelingen maken wij gebruik van de Walk of Doubts muziekwebsite (https://walkofdoubts.com) en de app izi.travel. Voor het gebruik van de muziekwebsite is het belangrijk dat je op de telefoon de locatievoorzieningen aan hebt staan.

De izi.travel app wordt ook gebruikt bij andere wandelingen en rondleidingen, bijvoorbeeld in musea. Zo zijn er in de buurt van Arnhem talloze izi routes te vinden. De app werkt op de gangbare smartphones (Android, iOS vanaf 12.0 op een iPhone 6 of nieuwer). Voor de Walk of Doubts muziekwandelingen in de izi app heb je een toegangscode nodig. Hoe je de code krijgt hangt af van de locatie en het programma.
Met de toegangscode kun je de muziek en de route aanwijzingen downloaden of ter plaatse online oproepen. Bij online gebruik (4G en GPS) start elke module zodra je de volgende locatie bereikt. Je hebt daarbij de muziekwebsite (walkofdoubts.com) niet nodig. Ook de muziek komt via de izi app.

Er zijn drie individuele Walk of Doubts routes in Arnhem.
Route 1 (première tijdens de Uitnacht 2020) is te vinden op de walkofdoubts.com muziekwebsite (locatie Arnhem). De start is in Musispark.
Route 2 (première met live uitvoeringen op 20 juni 2020) is te volgen via izi. De start is in Musispark.
Route 3 is te volgen via izi. De première was gepland bij de Sonsbeek Tentoonstelling 2020 en de Sonsbeek Theater Avenue 2020. Omdat die zijn uitgesteld is de route vanaf september 2020 eerst individueel te volgen. De start is bij de Molenplaats (Park Sonsbeek).

Verder zijn er geprogrammeerde Walk of Doubts muziekwandelingen voor groepen. Deze waren in 2020 o.a. tijdens de Uitnacht (24 januari) en het eerste coronavrije concert van Musis (20 juni).