Meteen naar de inhoud

Locatievoorzieningen instellen en muziek starten

(iOS) Locatievoorzieningen inschakelen voor browser app (Safari)

 1. Ga naar ‘Instellingen‘ > ‘Privacy‘ > ‘Locatievoorzieningen‘.
 2. Zorg dat ‘Locatievoorzieningen’ is ingeschakeld.
 3. Scrol omlaag om de browser app (Safari) te vinden.
 4. Tik op de app en selecteer een optie:
  • Bij gebruik van app‘: verleent alleen toegang tot Locatievoorzieningen wanneer de app of een functie ervan zichtbaar is op het scherm. Als een app is geconfigureerd als ‘Bij gebruik van app’, ziet u mogelijk dat de statusbalk blauw wordt en er een bericht wordt weergegeven dat een app actief gebruikmaakt van uw locatie.
  • Altijd‘: geeft toegang tot uw locatie, zelfs wanneer de app op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Meer informatie (Apple support)


(Android) Locatie-instellingen beheren

 1. Open de app Instellingen op uw telefoon.
 2. Tik op Locatie
 3. Schakel bovenaan Locatie gebruiken in. 

Tip: U kunt de locatie van uw telefoon ook inschakelen via ‘Snelle instellingen’. Meer informatie over ‘Snelle instellingen’.

Als een app de gps-locatie van uw telefoon gebruikt, wordt bovenaan het scherm Locatie weergegeven

Locatie
Als een app de gps-locatie van uw telefoon gebruikt, wordt bovenaan het scherm Locatie weergegeven

Als de locatievoorzieningen goed zijn ingesteld wordt op walkofdoubts.com de locatie Arnhem zichtbaar. Kies Arnhem (of ARNHEM LIVE 1 op de dag met live optredens). Daarna wordt de route naar het startpunt getoond. Klik bij het startpunt op de Speel-knop.
Bij de muziekwandeling met live optredens is de muziek verdeeld over tracks die de live locaties verbinden. De eerste track is ARNHEM LIVE 1. Na elk live optreden kan op walkofdoubts.com de volgende track worden gekozen: ARNHEM LIVE 2, ARNHEM LIVE 3 enz.
Mocht je dit van te voren willen testen (als je in de buurt van de startlocatie bent), vergeet dan niet om daarna de cache te legen, anders krijg je tijdens de voorstelling niet de juiste streams te horen (het legen van de cache is niet nodig zolang je niet op de Speel-knop heb gedrukt).

Telefoon áán, maar onderweg niet bellen of appen
Tijdens de voorstelling is je telefoon het orkest. Je kunt de telefoon dan alleen gebruiken om de muziek af te spelen, niet om te bellen (of gebeld te worden), te appen, foto’s te maken, berichten te posten …. Als je de telefoon onderweg voor iets anders gebruikt raak je de stream van het orkest kwijt. Doe dat dus pas ná de voorstelling.