Meteen naar de inhoud

Praktische informatie

Muziek op de telefoon
Behalve stevige schoenen heb je een smartphone en een koptelefoon (of oortjes) nodig. De muziek wordt gestreamd vanaf de muziekwebsite (walkofdoubts.com, locatie Arnhem). Zorg dus voor een volle accu en minimaal 100 MB 4G data.
Bij het begin van de wandeling start je de muziek via de knop op de muziekwebsite. Je kunt de muziek voor de wandeling in Arnhem starten als op de telefoon locatievoorzieningen aan staan en de browser toegang heeft tot de locatie. Instructies over locatievoorzieningen vind je op deze pagina.

Muziekwandeling met live optredens op zaterdag 20 juni
Om de wandeling coronavrij te kunnen lopen maken we kleine groepen die met eigen anderhalvemetergidsen op pad gaan. De eerste groep start om 13:30 uur. De tweede groep start om 15:30 uur. De wandeling duurt ca. 90 minuten. Inclusief ontvangst en instructies ben je ongeveer twee uur onderweg.
De muziek begint zodra je op de Speel-knop klikt (daarom luistert iedereen via de eigen koptelefoon). Na elk live optreden verschijnt de knop voor de volgende stream. De trackvolgorde en speelduur hangen mede af van het weer en de logistiek van instrumenten en spelers op de dag zelf. Misschien heeft dat nog consequenties voor de starttijd. Kom daarom ruim op tijd naar de startlocatie voor de laatste aanwijzingen. Als je voor vertrek de Walk of Doubts weer-pagina checkt weet je of we adviseren om een regenjas mee te nemen.
Een of twee dagen voor de voorstelling krijg je de eerste mail over ontvangst en startlocatie. Vlak voor de voorstelling krijg je nog een mail met de laatste instructies en de definitieve starttijd. Houd dus de email in de gaten.

Telefoon áán, maar onderweg niet bellen of appen
Tijdens de voorstelling is je telefoon het orkest. Je kunt de telefoon dan alleen gebruiken om de muziek af te spelen, niet om te bellen (of gebeld te worden), te appen, foto’s te maken, berichten te posten …. Als je de telefoon onderweg voor iets anders gebruikt raak je de stream van het orkest kwijt. Doe dat dus pas ná de voorstelling.

Individuele wandelingen
Bij de individuele Walk of Doubts muziekwandelingen heb je de Walk of Doubts muziekwebsite of de izi app als gids. De izi app is te downloaden in de App Store en Google Play. Om de muziek te starten heb je een code nodig. Zodra er een nieuwe wandeling af is kun je de code opvragen via de Walk of Doubts Arnhem website.