Meteen naar de inhoud

Walk of Doubts

Walk of Doubts is een intens emotionele wandeling voor het oor. Van een troostend ukelele liedje tot een extreem virtuoze paniekaanval voor cello solo en grillige jazz. Walk of Doubts bestaat uit een muziekalbum, een concert én een reeks muziekwandelingen in Amsterdam, Zwolle, Arnhem, Sleen, Zürich (Zwitserland) …
De muziekwandeling wordt voor elke stad op maat gemaakt langs een of meer routes. Op sommige routes is ook plaats voor live performances.
P22 maakte samen met Eef van Breen de routes van de Walk of Doubts muziekwandelingen in Arnhem. Bezoekers van de Arnhemse Uitnacht kregen een voorproefje en de première van de eerste Walk of Doubts muziekwandeling in Arnhem. De eerste muziekwandeling met live optredens is coronaproof uitgevoerd op 20 juni. Het concert volgt op 18 oktober.

compositie/trompet/flugelhorn/zang Eef van Breen
harp/zang Eva Tebbe
contrabas/elektrische bas/effecten Stathis Elio
cello/effecten Amber Docters van Leeuwen
piano/harmonium/toetsen/glockenspiel/effecten Christos Yerolatsitis
productie en wandelroutes Arnhem P22

Op de hoogte blijven van nieuwe Walk of Doubts muziekwandelingen en concerten in Arnhem? Schrijf je hier in voor Walk of Doubts nieuws.

“Sluit de ogen. Je hebt zojuist het tafereel van een break-up verlaten en je begint aan het verwerkingsproces tijdens een wandeling. Je bent verward en emotioneel. Je geest schiet van het verleden naar mogelijke toekomsten en weer terug naar het nu. Er zijn geen antwoorden, alleen gedachten. Blijven wandelen. Stilstaan maakt de verwarring alleen maar groter, maar waar naartoe.. Dan dienen zich vergezichten aan, zijstraten, afleidingen van gedachten, andere paden en mogelijkheden.”